Stichting Kurt Carlsen

 

Het was passen en meten woensdagochtend  27 februari om onze Kurt op een voorzichtige manier op de bootwagen te krijgen en zo klaar te zetten voor het vervoer op een dieplader naar de HISWA.
Na een bijna 3 jarige scheiding van deze twee zijn ze nu toch weer samen alsof ze nooit uit elkaar geweest zijn. Gelukkig helemaal heelhuids en zonder krasje is de boot door de onbeperkte vakkennis van Dirk van Duijn met de shovel van van der Putten met millimeter precisie uit het kleine hoekje van de Bierman-garage gemaneuvreerd en op de bootwagen gezet. Het was toch een nogal risico vol klusje want na 3 jaar noeste arbeid mag er echt niets mis gaan. Het leek erop dat de shovel toch wel aan zijn taks zat met de boot. Er was echter geen zeetje te hoog en alles is goed gekomen!!!   En dit alles onder goedkeurend oog van de ZVN-ers, Leen en zijn maat Hugo.
Vrijdag aanstaande krijgt dit verhaal nog een vervolg, want dan begint de tweede fase; het op een dieplader laden voor transport naar Amsterdam waar de Kurt op de HISWA tentoongesteld zal worden!

Benieuwd naar de foto’s deze hereniging van Kurt en de bootwagen, klik dan even hier.