Officiële opening op de HISWA

Op 6 maart 2013 heeft de stichting Kurt Carlsen een aantal sponsoren en andere betrokkenen uitgenodigd voor een officiële opening.
De speciaal uitgenodigde sponsors die de presentatie van de boot op de HISWA stand hebben mogelijk gemaakt zijn:
Exalto (aandrijflijn), Kemper & van Twist (motor), Jos Boone Watersport (watersportwinkel in Zeeland), Jora Vision (bedenker en producent van dagattratie apparaten, Noordwijk), Brouwer Tours (taxi en touringcarbedrijf) en International Paints (onderdeel van AKZO)

Burgmeester Jan Pieter Lokker was zo vriendelijk de genodigden toe te spreken. Hij onderstreepte het belang van de inzet van de Kurt Carlsen voor Noordwijk als bad- en congresplaats. Hij wees ook op het belang van Noordwijk als promotie locatie voor de KNRM, waar de Kurt Carlsen, als het aan het bestuur van de stichting ligt, een rol in gaat spelen. De heer Lokker zegde nog eens toe dat het gemeentebestuur van harte mee wil werken aan de KNRM plannen voor de realisatie van een goed onderkomen voor beide organisaties, waarop, zoals te zien, werd geklonken.

Met het doorsnijden van een lijn onthulde de burgemeester het informatiebord dat door het ANWB fonds voor de stichting is geproduceerd en betaald.

Voor meer HISWA foto’s klik hier.