“PEUT” voor Kurt Carlsen

“PEUT” VOOR KURT CARLSEN

 
Dinsdagmiddag hebben enkele vrijwilligers van de Stichting Kurt Carlsen een prachtige donatie van ruim 95 euro aan brandstof opgehaald bij de firma Peut Abswoude in Noordwijk. Hier kan iedereen die tankt aangeven welk goed doel hij of zij wilt steunen en dit jaar viel dit schitterende bedrag ten deel aan de Stichting Kurt Carlsen.

 
De Stichting Kurt Carlsen heeft als doel het behoud van het varend cultureel van Noordwijk aan Zee, strandmotorreddingboot de Kurt Carlsen en haar authentieke materieel. Voor dit behoud is zij volledig afhankelijk van giften, donaties en sponsors. Dit soort acties zijn meer dan welkom en de vrijwilligers van de stichting willen alle tankers en de mensen van Peut bedanken.

 
Zaterdag 9 juli is de Kurt Carlsen te bewonderen op het veiligheidsevent SAR Katwijk. Zij zal daar aankomen om ongeveer 11.00u en een show op zee geven. Daarna is zij te bewonderen op het strand en kunnen bezoekers aan boord kijken. Om 16.00u is het vertrek naar Noordwijk gepland. Op de Boulevard staat bij de Witte Kerk een stand van de Kurt Carlsen met een ware open lucht tentoonstelling.