Promotietocht en Rescue Vlissingen een succes!

Een promotietocht naar Vlissingen, dat moest het worden nadat we uitgenodigd waren voor Rescue Vlissingen! Een grote operatie, omdat niet alleen de Kurt Carlsen in Vlissingen aanwezig diende te zijn, maar ook het zware materieel, zoals de tractor Zee egel (4 ton), de 5 ton wegende bootwagen en het materialenwagentje. Hiermee konden we onze demonstraties op het strand uitvoeren. Deze spullen werden over de weg vervoerd door “Zwaar transport Zeeland”. Voor de vrijwilligers een zenuwslopende dag, omdat er toch niets beschadigd mocht raken.

Zes vrijwilligers gingen met de boot via Stellendam, Willemstad, Zierikzee, Veere, Middelburg naar Vlissingen. In Veere werden we hartelijk ontvangen door de KNRM Veere en mochten we gebruik maken van hun faciliteiten.

De Rescue Vlissingen was een groots opgezette dag. Geweldig georganiseerd en het ontbrak aan niets. Onze demonstraties op het strand trokken veel publiek en was zeker een grote toevoeging aan het geheel. Weer werden onze “authentiek” ogende gele jassen met zuidwesters gebruikt om het geheel compleet te maken.

De heenreis hadden we verdeeld in 4 dagen, de terugreis ging in een keer over zee. Donderdagavond werden we weer hartelijk verwelkomt op ons “eigen” Noordwijks grondgebied door de resterende vrijwilligers en konden we gezellig met een biertje napraten over de opgedane ervaringen.

Kortom…. voor herhaling vatbaar! Nieuwsgierig naar de foto’s, klik dan even door.

transport materiaal Kurt Carlsen