Stichting Kurt Carlsen

Zaterdag 11 juli waren we met de Kurt uitgenodigd bij het SAR evenement in Katwijk. Dit vereiste wel een goede voorbereiding, omdat de boot in Katwijk uit het water gehaald en op de bootwagen gezet moest worden en aan het einde van de dag weer zou worden gelanceerd. Het was dan ook noodzakelijk dat de bootwagen en tractor in Katwijk gezet werden.

Gebr. v.d. Putten Transport heeft ons geweldig geholpen om het materieel op de plaats van bestemming te brengen en aan het einde van de dag weer op te halen. Omdat de bootwagen en tractor nogal wat gewicht hebben was dit geen gemakkelijk klusje.

De boot met tractor werden op het strand tentoon gesteld. Op de Boulevard had de Kurt Carlsen een mooie professionele kraam staan waarbij mensen dmv grote foto’s het restauratieproces konden bekijken. Er waren suikerspinnen, popcorn en ansichtkaarten van sponsors en het was ook mogelijk om je als donateur aan te melden. Het mooie weer maakte het plaatje compleet.

We hebben heel veel bekijks gehad en de mensen hebben genoten. Ook voor ons was het een enorme gezellige dag en we zijn blij dat zo veel mensen genieten van ons stukje historisch erfgoed!

Wij willen onze sponsoren te weten: Gebr. vd. Putten transport, ArtBoutique, Trends for Rent en Heman Verhuur dan ook hartelijk bedanken. Zonder hun was dit niet mogelijk geweest.

Bekijk de foto’s voor het totaalplaatje.